Naše akcie - ako sa nenudíme...
Medzinárodná výstava v poľskom Rzeszowe a návšteva u Cherry Kráľovská stráž

V Rzeszowe sme boli už minulý rok, kedy sme spojili dohromady štyri veci: Medzinárodnú výstavu v Rzeszowe, návštevu našej sučky Cherry, ktorá býva tamtiež, návštevu Chiary vo Svidníku a výstavu v Košiciach. Bola to pekná výprava.

Práve preto, že sa nám minulá výprava tak páčila, zopakovali sme si to tento rok znova. Ja viac-menej v úlohe diváka, pretože naše Trio Black už tituly poľských šampiónov má. Aby som sa nenudila, zobrala som si na zodpovednosť Chile, ktorú sme prihlásili do triedy strednej. Aby sa sestry nepobili v jednej triede, Chiara bola prihlásená do triedy otvorenej, aj keď na to bola naozaj ešte veľmi mladá.

Nocľah sme mali v tom istom hoteli ako pred rokom. Everest si konečne zase užil posteľové povaľačstvo a Chila sa rada pridala.

Po dobrom spánku sme sa presunuli na výstavisko, kde sme nastúpili v kruhu ako prvé plemeno. Everest splnil svoju misiu a získal nielen potrebný CWC z medzinárodnej výstavy, ale aj CACIB, vďaka čomu má dostatok CACIBov na oba medzinárodné šampionáty C.I.E. aj C.I.B. Obe dievčatá získali druhé miesto s hodnotením výborná. Tentokrát bez titulov, lebo v Poľsku tituly res. CWC neexistujú.

 

 

 

 

VÝSLEDKY VÝSTAVY zo dňa 11. 2. 2012:

MVP Rzeszów - Poľsko (posudzovala poľská rozhodkyňa Małgorzata Hałas)

psy
trieda šampiónov
EVEREST Kráľovská stráž - výborný 1, CWC, CACIB

Má tak splnené podmienky nielen na udelenie titulu
Medzinárodný výstavný šampión C.I.E, ale aj titulu
Medzinárodný šampión krásy - C.I.B.

 

sučky
trieda stredná
CHILE Kráľovská stráž - výborná 2

trieda otvorená
CHIARA Kráľovská stráž - výborná 2

Vďaka tomu, že na výstavu sme nastúpili celkom prví, rýchlo sme aj skončili a mali sme dostatok času na návštevu Cherrynky. Ešte stále sa na mňa pamätala a veľmi sa nášmu príchodu tešila.

 

 

Sestry sa v snehu na dvore riadne vybláznili, občas sa pridal aj Everest, ale radšej snoril po okolí a občuchával nové prostredie.

   

Keď už boli ako tak unavení, podarilo sa nám ich priprieť na niekoľko serióznych záberov.

 

 

Bol to opäť krásny výlet a snáď si ho v nasledujúcich rokoch zase niekedy zopakujeme.

 


späť na akcie

hlavná stránka