Vrh "J" Kráľovská stráž - stretnutie v máji

V tomto čase už väčšina "J"-čkových šteniatok bola vo svojich nových domovoch. Doma sme už mali len Jamaicu a Jaltu, medzi ktorými sme sa dlho nevedeli rozhodnúť, ktorá zostane doma natrvalo. Každá nás priťahovala niečím iným. Nakoniec si domácu miestenku vybojovala Jamaica svojou mimoriadnou priateľskosťou k ľuďom aj k zvieratám. Dodnes je to šaľo, ktorý miluje všetkých okolo seba a na výstave si myslí, že je tam len preto, aby všetkých privítala, pozdravila a pohrala sa.

A tak prišiel deň, kedy sa mal do sveta pobrať aj Jalta. A to teda do sveta riadne ďalekého - až na južné pobrežie Francúzska. Keďže by to chúďa malo cestovať takmer 2000 km, hľadali sme nejaké riešenie, ako jej to spríjemniť. Príležitosť sa naskytla spolu so Svetovou výstavou psov v Salzburgu, ktorá sa konala 20.5.2012. S budúcou majiteľkou Jalty sme teda dohodli odovzdávku v Rakúsku, neďaleko Salzburgu.

Keďže som cestovala cez Bratislavu a práve tam bolo niekoľko Jaltiných súrodencov, zorganizovali sme ich vzájomné stretnutie. Vďaka za to patrí majiteľom sučky JENA Kráľovská stráž.

V hoteli pani Kamily Magálovej nám pripravili posedenie vonku s obsluhou, kde mali šteniatka povolený voľný pohyb a to aj patrične využili. Vybláznili sa jedna radosť. Stretli sa tu: Jalta, Jena, Jasmina, Jantar. Podporiť ich prišli aj starší Kráľovskí strážnici -plavý GOLFO a čierny CHADWICK.

 

   

 

   

Najväčšou fotohviezdou bola Jasmine, ktorá je dodnes presvedčená o svojej jedinečnosti a dôležitosti, kamkoľvek príde.

  

Na fotkách pózuje plavá Jasmine s čiernoznakatou Jenou a tiež so svojou spolubývajúcou border koliou Kessy.

 

     Rodičia           Kontrola vrhu         Váhová tabuľka

Album 1. týždeň  Album 2. týždeň  Album 3. týždeň  Album 5. týždeň  Album 6. týždeň

Album 7. týždeň         Album 9. týždeň       Album 10. týždeň

OSOBNÉ STRÁNKY ŠTENIATOK

Jackson       Jantar     Jemen      Jefferson     Jupiter     Jordan     

Jamaica      Jalta       Jena        Jasmine

O našich doteraz narodených šteňatách si môžete čo-to prečítať na týchto stránkach:

prehľad odchovov

Vrh A, Vrh B, Vrh C, Vrh D, Vrh E, Vrh F, Vrh G, Vrh H,  Vrh CH, Vrh I

hlavná stránka